11.04.Z – Produkcja pozostałych niedestylowanych napojów fermentowanych
Polska Klasyfikacja Działalności 2007: Produkcja pozostałych niedestylowanych napojów fermentowanych
Polska Klasyfikacja Działalności 2007: Produkcja pozostałych niedestylowanych napojów fermentowanych
56.30.Z | Sekcja: I, Dział: 56, Grupa: 56.3, Klasa: 56.30 |
47.11.Z | Sprzedaż detaliczna niewyspecjalizowana z przewagą żywności, napojów lub wyrobów tytoniowych Sekcja: G, Dział: 47, Grupa: 47.1, Klasa: 47.11 |
47.25.Z | Sprzedaż detaliczna napojów alkoholowych i bezalkoholowych Sekcja: G, Dział: 47, Grupa: 47.2, Klasa: 47.25 |
46.34.A | Sprzedaż hurtowa napojów alkoholowych Sekcja: G, Dział: 46, Grupa: 46.3, Klasa: 46.34 |
46.34.B | Sprzedaż hurtowa napojów bezalkoholowych Sekcja: G, Dział: 46, Grupa: 46.3, Klasa: 46.34 |
11.01.Z | Destylowanie, rektyfikowanie i mieszanie alkoholi Sekcja: C, Dział: 11, Grupa: 11.0, Klasa: 11.01 |
11.02.Z | Sekcja: C, Dział: 11, Grupa: 11.0, Klasa: 11.02 |
11.05.Z | Sekcja: C, Dział: 11, Grupa: 11.0, Klasa: 11.05 |
10.39.Z | Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.3, Klasa: 10.39 |
10.41.Z | Produkcja olejów i pozostałych tłuszczów płynnych Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.4, Klasa: 10.41 |
10.42.Z | Produkcja margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.4, Klasa: 10.42 |
10.11.Z | Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.1, Klasa: 10.11 |
10.12.Z | Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.1, Klasa: 10.12 |
10.71.Z | Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.7, Klasa: 10.71 |
10.72.Z | Produkcja sucharów, herbatników, konserwowanych wyrobów ciastkarskich i ciastek Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.7, Klasa: 10.72 |
10.73.Z | Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.7, Klasa: 10.73 |