11.04.Z – Produkcja pozostałych niedestylowanych napojów fermentowanych

Polska Klasyfikacja Działalności 2007: Produkcja pozostałych niedestylowanych napojów fermentowanych

Kod PKD: 11.04.Z | Sekcja: C | Dział: 11 | Grupa: 11.0 | Klasa: 11.04

Kod jest dozwolony dla osób fizycznych.

Podklasa ta obejmuje:

  • produkcję wermutu i podobnych niedestylowanych napojów fermentowanych.

Podklasa nie obejmuje:

– butelkowania i etykietowania, sklasyfikowanych w 46.34.A (jeśli występuje w handlu hurtowym) i 82.92.Z (jeśli są wykonywane na zlecenie).

Powiązane kody PKD

56.30.Z

Podawanie napojów

Sekcja: I, Dział: 56, Grupa: 56.3, Klasa: 56.30

47.11.Z

Sprzedaż detaliczna niewyspecjalizowana z przewagą żywności, napojów lub wyrobów tytoniowych

Sekcja: G, Dział: 47, Grupa: 47.1, Klasa: 47.11

47.25.Z

Sprzedaż detaliczna napojów alkoholowych i bezalkoholowych

Sekcja: G, Dział: 47, Grupa: 47.2, Klasa: 47.25

46.34.A

Sprzedaż hurtowa napojów alkoholowych

Sekcja: G, Dział: 46, Grupa: 46.3, Klasa: 46.34

46.34.B

Sprzedaż hurtowa napojów bezalkoholowych

Sekcja: G, Dział: 46, Grupa: 46.3, Klasa: 46.34

11.01.Z

Destylowanie, rektyfikowanie i mieszanie alkoholi

Sekcja: C, Dział: 11, Grupa: 11.0, Klasa: 11.01

11.02.Z

Produkcja win gronowych

Sekcja: C, Dział: 11, Grupa: 11.0, Klasa: 11.02

11.05.Z

Produkcja piwa

Sekcja: C, Dział: 11, Grupa: 11.0, Klasa: 11.05

10.39.Z

Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw

Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.3, Klasa: 10.39

10.41.Z

Produkcja olejów i pozostałych tłuszczów płynnych

Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.4, Klasa: 10.41

10.42.Z

Produkcja margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych

Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.4, Klasa: 10.42

10.11.Z

Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu

Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.1, Klasa: 10.11

10.12.Z

Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu

Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.1, Klasa: 10.12

10.71.Z

Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek

Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.7, Klasa: 10.71

10.72.Z

Produkcja sucharów, herbatników, konserwowanych wyrobów ciastkarskich i ciastek

Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.7, Klasa: 10.72

10.73.Z

Produkcja wyrobów mącznych

Sekcja: C, Dział: 10, Grupa: 10.7, Klasa: 10.73